Workshop ‘Hippe smoothiebowls maken’ 12 februari

Blog, Healthy workshops

Word jij, net als ik, ook altijd zo vrolijk van die heerlijke smoothiebowls? Een hippe smoothie in een kom boordevol heerlijke toppings. Een gezond en voedzaam ontbijt dat je snel kunt maken en ook nog eens makkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Het verschil met een smoothie is dat een smoothiebowl  een echte maaltijd is in plaats van een drankje en boordevol vitaminen, mineralen en vezels zit.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met drie heerlijke bowls met verschillende combinaties en toppings. Alledrie zelfgemaakte voedzame ontbijtjes/tussendoortjes die je aan het einde van de workshop meeneemt naar huis.

Ik vertel je al mijn kennis omtrent gezond ontbijten, je krijgt praktische en handige tips en we wisselen lekkere ideeën uit.

Datum: dinsdag 12 februari 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Adres: Nijverheidsweg 6-K, Heiloo
Kosten voor deelname: €29,95

Wil jij er gezellig bij zijn? Of kom je gezellig met vriendinnen? Stuur dan een mailtje naar: info@healthinessonline.nl of een berichtje naar: 06-22288238.

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!