Dit zijn mijn favoriete keukenapparaten

Artikelen voeding, Blog

Goeie keukenspullen maken het leven voor ons drukke mama’s zoveel makkelijker! Dagelijks krijg ik vragen over welke keukenapparaten ik gebruik en of ik iets kan aanraden. Aanraden vind ik altijd moeilijk, want ik heb niet alle apparaten getest, maar de apparaten die ik momenteel gebruik heb ik echt al jaren en daar ben ik super tevreden over. Hieronder vind je een lijstje van mijn favoriete apparatuur die ik gebruik:

KitchenAid Classic standmixer
Deze mixer had mijn moeder vroeger al en gebruikte we regelmatig voor het bakken van taarten en het mixen van beslag. Toen al een top ding, dus toen ik op mezelf ging wonen duurde het niet lang voordat deze ook op mijn aanrecht stond. Wij hebben deze: KitchenAid Classic wit. 

Magimix Power Blender 
Ik heb heel wat blenders versleten, want ik ging toch echt niet meer dan €50,- voor een blender betalen! Ondertussen al honderden euro’s verder en heb ik eindelijk besloten om een duurzame koop te doen en de Magimix Power Blender aan te schaffen. Wat ben ik hier blij mee, dit apparaat is echt super. Hij blend ijs, soepen, bevroren fruit, smoothies en alles super glad. Dus ben je opzoek naar een echte goede blender, dan kan ik je deze Magimix echt aanraden. Ze geven zelfs 30 garantie op de motor van het apparaat. Deze hebben wij: Magimix Power Blender Titanium. 

De kleur titanium is iets duurder dan de andere kleuren, maar ik had hem toen in de aanbieding voor dezelfde prijs. Je kunt dus voor €20,- goedkoper deze bijvoorbeeld nemen: Magimix Power Blender Zwart. 

Philips Daily keukenmachine
Deze keukenmachine hebben we al ruim 7 jaar, dus die van ons is niet meer verkrijgbaar, maar wel in een vernieuwde variant die zelfs nog meer vermogen heeft. Ik kan alleen maar zeggen dat het een hele fijne keukenmachine is en we hem zo vaak gebruiken. Vooral raspen en het fijnmalen van bijv. noten en dadels gaat echt super met deze keukenmachine. Alle onderdelen kunnen ook in de vaatwasser en het blijft gewoon goed. Deze hebben wij: Philips Daily keukenmachine.

Wafelijzer
De jongens zijn hier gek op wafels en samen gezonde en voedzame wafels maken is altijd een feestje. Onze wafelijzer is echt ideaal, want hij heeft verwisselbare platen, dus het is ook gelijk ons tostiapparaat. Doordat je de platen er makkelijk uit kunt halen, is het apparaat snel schoon te maken (hoeft eigenlijk amper). Ik hoef de platen ook nooit in te vetten, ze hebben een prima anti-aanbaklaag. Deze hebben wij: Wafelijzer met drie verwisselbare platen.

Als je er budget voor vrij kan maken, investeer dan zeker in goede keukenspullen, want hier heb je echt jarenlang plezier van.

Zo, dit was het ‘Dit zijn mijn favoriete keukenapparaten’ blog. Mocht je nog vragen hebben, laat het dan gerust weten in de comments hieronder.

Ps: Deze blog bevat affiliatie links. Als je een product via deze link koopt, dan ontvang ik een heel klein percentage, maar dit kost jou niets extra’s. 

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!