Disclaimer

Copyright
De inhoud van www.healthinessonline.nl is beschermd door copyright. Alle teksten, artikelen en recepten schrijf ik zelf; dit geldt ook voor de foto’s die je op de website tegenkomt. Wil je toch iets overnemen, stuur dan een bericht naar info@healthinessonline.nl en zet een bronvermelding op jouw website.

Contact
Serieuze berichten worden altijd door Healthiness beantwoord. Berichten die Healthiness niet vertrouwt of die spam, agressieve verkoopmethoden, etc. bevatten, worden niet beantwoord.

Links en bronvermelding
Het kan zijn dat ik in een artikel of recept, door middel van een link, verwijs naar de oorspronkelijke bron. Wanneer ik informatie uit andere bronnen of de media haal, zal ik er altijd naar streven om de bron te vermelden. Mis je ergens een bron? Laat het weten en ik zal de bron er alsnog bijzetten. Is jouw content (deels) overgenomen op deze website en heb je daar problemen mee, neem dan contact op via info@healthinessonline.nl en ik maak het graag ongedaan.

Derden
Healthiness is niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder reacties op artikelen en gastblogs.

Healthiness is niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die op deze website getoond worden.

Wijzigingen
De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Healthiness garandeert niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.