Workshop ‘Ontbijt- en lunchspecial’ 31 maart en 12 april (=VOL)

Blog, Healthy workshops
Workshop gezond ontbijten en lunchen Healthiness

Donderdagavond 31 maart en dinsdagavond 12 april organiseert Healthiness de workshop ‘Lekker ontbijten en lunchen’ van 19.15 – 21.30 uur. De workshop vindt plaats op de Torenlaan 29 in Heiloo.

Ook al weten we vaak wel wat gezonde voeding is en wat we beter kunnen laten staan, toch is het meestal lastig om het in de praktijk toe te passen. Want hoe maak ik nu een lekker, snel en voedzaam ontbijt? Wat kan ik tijdens de lunch (mee)nemen ter vervanging van mijn boterham? Ik nodig je graag uit voor deze leerzame, maar vooral leuke en gezellige workshop. We beginnen met de basis. Wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Welke pure producten zijn handig om standaard in huis te hebben, zodat je altijd een gezond ontbijt en een gezonde lunch kunt maken?

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met heerlijke voedzame ontbijtjes en lunchideeën, deel ik mijn kennis en praktijkervaring met je, maar is er ook voldoende ruimte en aandacht voor jouw eigen vragen. Maar het leukste van de hele workshop is dat je zelf aan de slag gaat! Want door zelf intensief bezig te zijn met gezonde voeding en pure ingrediënten leer je binnen no-time de lekkerste healthy ontbijtjes en lunches op tafel te zetten.

Aan het einde van de workshop neem je al je zelfgemaakte lekkers mee naar huis en ontvang je de recepten, zodat je thuis lekker aan de slag kunt gaan!

Kosten voor deelname bedragen €39,50. Meld je snel aan via de mail: info@healthinessonline.nl.

 

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!