Gelukkig was er nog een stukje over voor de foto, want deze heerlijke fudge met chocoladecrème ging hier heel snel op. Echt te lekker! Duik jij ook voor jouw Valentijn even snel de keuken in?
Lijstje
Voor de bodem:
200 gram Medjool dadels
140 gram amandelmeel
1 el gebroken lijnzaad
1 el pompoenpitten
20 gram geraspte kokos
2 tl water
Voor de chocoladelaag:
150 ml agavesiroop
150 ml gesmolten extra vierge kokosolie (dus niet ontgeurd)
90 gram cacaopoeder
Eventueel kokosrasp voor op de chocoladelaag.
Benodigdheden: Vierkant bakblik (20 cm) en bakpapier
Aan de slag!
1. Leg een velletje bakpapier in het bakblik.
2. Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine en meng dit tot een deegbal.
3. Verspreid het deeg over het bakblik (de laag wordt ongeveer 1 cm dik) en zet het bakblik in de koelkast.
4. Maak ondertussen de chocoladelaag. Doe alle ingrediënten voor deze laag in de keukenmachine en laat even draaien totdat er een mooie egale crème ontstaat.
5. Schep na een half uur de laag op de bodem, strooi er eventueel nog wat kokosrasp over en zet het geheel nog minimaal 2 uur in de koelkast. Daarna kun je samen met jouw Valentijn genieten 🙂