Strawberry nicecream

Tussendoortjes

Met dit heerlijke warme weer wil je natuurlijk gewoon één ding…IJS! Nicecream, ook wel softserve genoemd, is gezond ijs met maar twee ingrediënten en zonder suiker en zuivel. Klinkt te mooi om waar te zijn toch? Op Instagram zag ik al Strawberry nicecream Healthinessmeerdere keren dat health freaks dit als ontbijt nemen, want zo gezond is het dus. En aangezien ijs als ontbijt mij als muziek in de oren klonk, moest ik dat natuurlijk ook gewoon proberen. Je kunt heel veel variaties maken met verschillende toppings, zodat je lekker kunt variëren. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar ingevroren bananen, een staafmixer of keukenmachine en jouw favoriete ingrediënt(en). Vandaag het recept voor een heerlijke nicecream met aardbeien.  


 


Lijstje (voor 1 persoon)


2 ingevroren bananen


5 aardbeien 


Scheutje rijstmelk 


 


Garnering:


– Zoveel aardbeien als je lekker vindt!


– Cacao nibs of pure chocolade (85% cacao)  


 


Aan de slag!


1. Doe de ingevroren bananen, aardbeien en een scheutje rijstmelk in een sterke blender of keukenmachine en laat deze draaien todat je een lekker creamy mengsel hebt.


2. Doe het ijsmengsel in een schaaltje, strooi de cacaonibs en nog wat verse aardbeien erover en enjoy. 


 


Hoe maak je ingevroren bananen?


Pel de bananen, snijd ze in plakjes en vries ze, voor minimaal 5 uur, in. Haal de bananen vijf minuten voordat je de strawberry nicecream gaat maken uit de vriezer. 

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!