Romige ananas smoothie met banaan

Het komt niet vaak voor, maar vorige week had ik ineens een dag dat ik, op een banaan na, helemaal geen fruit meer in huis had. Niet zo goed gepland, want ik had juist zin in een lekkere smoothie. Ergens achter in de vriezer vond ik Banaan ananas smoothienog ingevroren ananas en ook al leek mij dat met banaan en kwark niet zo’n lekkere combinatie, ik haalde het er toch maar uit om te ontdooien. Na 1,5 uur ontdooien ging ik aan de slag en¬†het werd toch een lekkere smoothie. De combinatie met de cacao nibs en de kokos is echt delicious ūüôā Dus ga snel aan de slag en trakteer jezelf op deze heerlijke voedzame shake!


 


Lijstje (voor 1 persoon)


2 grote eetlepels magere kwark


1 banaan


2 handjes ananas (vers of ingevroren)


1 tl cacao nibs


2 tl gemalen kokos


 


Aan de slag!


1. Doe de kwark, banaan en ananas in de blender of in een maatbeker en blender alles (met een staafmixer) tot een gladde smoothie.


2. Roer de gemalen kokos en de cacao nibs erdoor en smullen maar!


 


Fijne week!

Gerelateerde berichten

No results found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

negen + negen =

Menu