Red fruit smoothie met boerenkool

Smoothies

Ook deze week beginnen we weer met een healthy topper. Ik kan me voorstellen dat je niet warm wordt van een smoothie met boerenkool, want boerenkool in een smoothie lijkt misschien een rare combinatie, maar geloof me, het is echt heerlijk! Deze smoothie is zeer geschikt als je nog niet zo vaak groene smoothies hebt gemaakt. Door de banaan en het roodfruit proef je bijna niet de boerenkool. Het is sowieso aan te raden om het gebruik van groenten in een smoothie opRed fruit smoothie met boerenkool Healthiness te bouwen, omdat de kans anders bestaat dat de smoothie te bitter wordt en dat willen we niet. Ga snel aan de slag, want ik weet zeker dat je na deze heerlijke boerenkool smoothie geïnspireerd bent om nog veel meer lekkere ‘groene smoothies’ te maken…


 


Ingrediënten


150 ml water


1 appel


1 banaan


1 kopje roodfruit (ingevroren)


1 handje fijngesneden boerenkool


 


Bereidingswijze


1. Doe alles in de blender of in een maatbeker en blender alles (met een staafmixer) tot een gladde smoothie.


 


Wil je deze smoothie nog een extra boost geven? Dat kan met superfoods…Voeg een eetlepel chia zaden, bijenpollen, hennep proteïne poeder, tarwegraspoeder, lijnzaad, maca poeder of hennepzaden aan de smoothie toe.


 


Laat hieronder een reactie achter!

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!