RECEPT: PARELCOUSCOUS MET GEGRILDE GROENTEN

De zon schijnt , terrassen zitten vol en de jassen laten we thuis. YAY! We hebben even wat geduld moeten hebben maar het lijkt erop dat de zomer nu echt begonnen is! Daarom vandaag voor jou een recept van een frisse zomerse lunch (of diner)! Super snel, makkelijk en lekker om mee te nemen naar het park of gewoon voor thuis.

Benodigdheden voor 4 personen:

170 gram parel couscous
1 aubergine
1 courgette
1 zak rucola
100 gram ongezouten cashewnoten
Fetablokjes
Olijven
Zongedroogde tomaten
Bouillonblokje

Bereiding:

  1. Kook de parelcouscous gaar in een pan kokend water met een bouillonblokje. Giet de couscous af en laat het even afkoelen.
  2. Snijd de aubergine en courgette in plakjes en bak deze in een koekenpan.
  3. Snijd de cashewnoten, fetablokjes, olijven en zongedroogde tomaten klein en meng deze in een schaal met de rucola.
  4. Voeg de parel couscous en de gebakken groenten toe, mix dit goed door.
  5. Zet een stoel buiten in de zon en geniet ervan… Eetsmakelijk!

Gerelateerde berichten

No results found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

16 − 16 =

Menu