Pink dream juice

Drankjes

Mocht je een sapcentrifuge of slowjuicer in de kast hebben staan, dan kun je die nu uit de kast halen, want ik heb weer een heerlijk gezond receptje voor je. Ik ondek steeds weer de lekkerste juices boordevol groenten en fruit, heerlijk. Na zo’n vitaminebommetje voel ik me altijd supergezond en heb ik weer lekker veel energie…

Lijstje
2 peren
2 bietjes
1 wortel
1 stukje verse gember (1 cm)

Aan de slag!
Doe de peren, bietjes, wortel en gember in de juicer en je hebt binnen no-time een heerlijk healthy sapje!

Tip!
Je kunt de peren ook vervangen door appels.

 

 

Wart is jouw lievelings juice? Laat hieronder een reactie achter!

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

20 + vier =

Menu