Lunchwrap met hummus, avocado, ei en tomaat

Lunch

De lunch is één van de maaltijden waarbij ik altijd heerlijk varieer. Soms eet ik magere kwark met fruit en muesli, crackers/zuurdesem speltbrood/rijstwafels met beleg of een salade. Maar ik heb iets nieuws…lunchwraps! Eigenlijk at ik altijd alleen wraps met het avondeten of op een verjaardag bij de borrel, maar je kunt er dus een hele lekkere gezonde lunch van maken. Afgelopen zaterdag was ik gezellig bij een vriendin en besloten we dat we voor de verandering eens deze heerlijke wraps gingen maken. We hadden de tafel vol staan met bakjes en konden toen heerlijk onze eigen Lunchwraps Healthinesswraps vullen. Normaal gesproken eet ik echt maximaal twee wraps, maar we hadden er nu ieder drie, zo lekker zijn ze haha. Echt een aanrader en een lekkere variatie op je ‘standaard’ lunch!


 


Lijstje (voor 2 wraps)


2 (volkoren) wraps 


2 el hummus


1 avocado, in plakjes


1 grote tomaat, in plakjes


1 gekookt ei, in plakjes


2 handjes veldsla 


Versgemalen peper 


 


Aan de slag!


1. Verwarm de wraps één voor één in de koekenpan. 


2. Besmeer één van de wraps met de helft van de hummus, plakjes avocado, tomaat en ei. Leg de veldsla erop en bestrooi met wat versgemalen peper en eventueel een snufje zeezout. Herhaal dit ook voor de andere wrap. 


3. Rol de wrap op en snijd deze door midden (dat eet makkelijker ;-)). 

Tips!


1. Zorg ervoor dat je de wrap niet te vol vult, want anders kun je het niet meer goed oprollen of dichtvouwen. 


2. Mocht je de wrap mee willen nemen naar je werk, dan kan dit heel goed. Zorg er dan voor dat je de wrap stevig oprolt in vershoudfolie en zo kun je de wrap makkelijk meenemen. 


 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

vijftien − vijf =

Menu