Kookworkshop ‘Easy cooking groenten special’ 26 februari

Healthy workshops

Hoe fijn is het als de boodschappen al zijn gedaan, je precies weet wat je de komende dagen wilt eten en er ook al voorbereidingen voor getroffen zijn. Je zet dan binnen no-time een heerlijke verantwoorde en voedzame maaltijd op tafel. Maar vaak gaat het anders en komt het onderwerp ‘Wat zullen we vandaag weer eens eten’ iedere dag weer terug. Na een drukke werkdag, de kids halen en daarna nog de supermarkt induiken voor boodschappen, is niet echt ideaal. Dat kan absoluut makkelijker en efficiënter!

Tijdens de workshop ‘Easy cooking’ duiken we gezellig, met een kleine groep, de Healthiness kitchen in om heerlijke snelle avondmaaltijden te maken. Met een aantal praktische en slimme tips kun je heel wat tijd besparen en heb je binnen een half uur een lekkere voedzame maaltijd op tafel staan voor het hele gezin.

Iedereen krijgt een eigen werkplek, al het lekkers mag je aan het einde van de avond mee naar huis nemen en je ontvangt nog een leuke goodiebag. Kom jij ook gezellig?

Datum: Maandagavond 26 februari 2018
Tijd: 19.15 – 21.30 uur
Adres: Nijverheidsweg 6K, Heiloo
Kosten voor deelname: €39,00

Meld je aan via de mail: info@healthinessonline.nl.

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!