Healthiness is jarig en wie jarig is TRAKTEERT!

Artikelen voeding

Hiep hiep hoeraaaa! Precies een jaar geleden kwam de website van Healthiness online, een heel spannend moment. Vanaf toen kon iedereen mijn artikelen op de blog (dat was toen nog gewoon een nieuwspagina) lezen, voedingsadviezen en superfoods bestellen. Toen de website online was, dacht ik: ‘Zo, nu heb ik een website, kan iedereen mij vinden en krijg ik vanzelf klanten’. Maaaaaar, helaas werkt dat in de praktijk toch net even anders, daar kwam ik snel genoeg achter ;-).


 


Om je een persoonlijk kijkje achter de schermen te geven, blik ik vandaag even terug op het afgelopen jaar, want wat is er veel gebeurd, niet normaal!


 


De schijf van Vijf was de basis op de opleiding Voeding en Diëtetiek en laat ik daar nou net niet achterstaan. Na een superleuke baan waar ik gelukkig heel vrij was in het geven van voedingsadvies, stond ik na het faillissement van dat bedrijf voor een grote keuze. Wat wil ik? Wil ik een  nieuwe baan als diëtiste waar ik waarschijnlijk niet zo vrij ben en waar ik mensen voedingsadvies ga geven waar ik zelf niet achtersta? Dat leek mij helemaal geen optie. Een eigen bedrijf, dat was al heel lang wat ik wilde. Lekker mijn eigen ding, 100% Amanda. Stiekem wist ik ook al hoe het eruit moest komen te zien, dus ging ik aan de slag om alles uit te werken. Na drie maanden keihard werken, stond Healthiness eindelijk en kon de website online. Wat een feest en wat was ik trots, want ik had het tenslotte (op de website na) Healthiness 1 jaar teksthelemaal zelf gedaan.


 


Vrienden, buren, bekenden, iedereen wilde superfoods bestellen, dus ik stond al vanaf dag één pakketjes in te pakken! Ook de reacties over de website waren zo leuk. Naast de superfoods waren mensen ook geïnteresseerd in de voedingsadviezen die ik geef. Met gezonde en pure voeding mensen gezonder leren eten, af te slanken of aan te komen, dat is mijn doel. En dat lukte, want na een maand kreeg ik van mijn eerste klant een hele enthousiaste mail:


 


‘Amanda, bedankt voor alle leuke en nuttige tips, weetjes en adviezen!


In eerste instantie twijfelde ik, want ik dacht al veel over gezonde voeding te weten en vond dat ik het ook zelf moest kunnen. Maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. In overleg met jou heb ik besloten om de 4- weekse sessie te volgen. Ik vond t heel prettig dat er variatielijsten zijn, dat maakt meteen dat je bewust kiest voor een menu. Verder heb ik veel aan je tips gehad.


Misschien wel het belangrijkste vind ik dat je heel snel reageert op vragen en meedenkt. Je bent erg goed bereikbaar en dat is erg prettig. Je was een goede stok achter de deur, ben inmiddels heel wat kilo’s kwijt en heel belangrijk, ik geniet van al het lekkere maar gezonde eten!’


 


Al had je een jaar geleden tegen mij gezegd dat ik nu drie keer per maand een workshop organiseer en geef, had ik je heel hard uitgelachten. Ik? Workshops geven? Nee, dank je!


 


‘We hebben genoten van de workshop, wel 3 keer…..ten eerste jouw enthousiasme/passie, ten tweede je goede voorbereiding en ten derde van de heerlijke smoothies.’


 


Het idee van een smoothie-workshop had ik al heel lang, maar goed ik wilde het ook geven en dat was nog een klein dingetje en best spannend.  Ik wilde een professionele uitstraling, dus ging ik naar restaurant Herberg Jan in Heiloo om te vragen of ik daar misschien de workshop mocht geven. Zij waren meteen enthousiast en we plande een datum in; maandagochtend 8 september.


Mijn vader moest een beetje lachen toen ik zei dat ik het op een maandagochtend ging organiseren. Volgens hem werkte dan iedereen en zou ik vast geen aanmeldingen krijgen, maar gelukkig liep het anders haha. Nadat ik het op Facebook bekend had gemaakt, opende ik mijn mailbox en daar zaten gewoon tien mailtjes in met aanmeldingen. Ik kon het niet geloven en van schrik heb ik even mijn laptop dichtgeklapt. De workshop zat helemaal vol en wat was ik zenuwachtig. Ik dacht dat ik al heel veel spannende dingen had overwonnen in mijn leven, maar dit overtrof alles, aangezien mijn perfectionisme dan weer om de hoek komt kijken. Iedereen moest een eigen werkplek krijgen met alles erop en eraan. De workshops zijn vanaf het begin een groot succes en sinds kort organiseer ik ook een ‘green’ variant en staat de eerste ‘lekker en gezond bakken’ workshop op het programma.


 


‘Ik wilde je laten weten dat ik onder de indruk ben. Je presentatie is uitstekend, je bent bescheiden en enthousiast, de setting was super. Je geeft duidelijke informatie en het zag er allemaal zo strak en uitnodigend uit! En het belangrijkste, de smoothies zijn heerlijk. Ik weet nu veel beter wat ik allemaal zou kunnen proberen.’


 


‘Bedankt Amanda, mijn hele gezin vond de smoothies heerlijk en ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik heb zelfs mijn vriendinnen al lekker gemaakt! Ik zal er veel plezier van hebben!’


 


Vorige maand kwam er ineens een moment waar ik even goed over na moest nadenken…waar sta ik nu met Healthiness? En waar wil ik naartoe? Nu werk ik er ook nog naast in loondienst, maar uiteindelijk wil ik natuurlijk gewoon al mijn tijd in Healthiness steken, want dat is gewoon ECHT mijn passie. Er staan dan ook weer allemaal nieuwe plannen in mijn agenda die ik de komende maanden ga uitwerken, want er wordt niet stilgezeten.


 


Oké, ik als ik nu niet ga stoppen met schrijven, zit je hier over een uur nog, want er is eigenlijk nog veel meer te vertellen. Heb het verhaal ook al drie keer ingekort, om het toch nog een beetje leesbaar te houden voor je 😉


 


Ik hoop dat ik je met Healthiness inspireer met de recepten en de artikelen die ik plaats, dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonder te eten en te leven!


 


HEALTHINESS TRAKTEERT!


Wil jij gezonder eten? Afslanken? Of aankomen? Maar heb je de stap naar actie nog niet gezet? Dan heb ik goed nieuws voor je. Healthiness trakteert en geeft als cadeautje drie GRATIS online voedingsadviezen weg (t.w.v. €49,95). Wil jij kans maken op een gratis online voedingsadvies? Ga dan naar de Facebookpagina en kijk hoe je kans maakt!


 

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!