Glutenvrije ontbijtproeverij 30 oktober

Healthy workshops

Vrijdagochtend 30 oktober organiseer ik samen met Silvia Oudelaar een glutenvrije* ontbijtproeverij in Bergen (N-H) waar we de lekkerste ontbijtjes gaan maken voor jullie. Silvia eet al een aantal jaar glutenvrij, heeft heel veel Glutenvrije ontbijtproeverij Healthinessgeëxperimenteerd met heerlijke recepten, dus weet als geen ander hoe je de lekkerste ontbijtjes kunt maken! Samen maken we er een gezellige en leerzame proeverij van en is er voldoende ruimte en aandacht voor jouw eigen vragen. Je ontvangt alle recepten in een receptenboek, zodat je thuis meteen aan de slag kunt gaan!


Tijd: 9.30 – 11.30 uur


Ben je ook nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is om een heerlijk voedzaam glutenvrij ontbijt te maken? Geef je dan op via de mail: info@healthinessonline.nl. De kosten voor deelname bedragen €39,50. Na aanmelding ontvang je het adres van de locatie. 


* De recepten worden gemaakt in een keuken waar ook producten met gluten worden bereid.  

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!