Gezonde tussendoortjes voor kids zonder melk!

Artikelen voeding, Blog

Bij ons thuis heeft Moses (1,5 jr) een flinke koemelkallergie. En met ‘flinke’ bedoel ik dan dat een klein beetje koemelk ervoor kan zorgen dat hij in een anafylactische shock terecht kan komen. Niet iets wat je opzoekt, dus zijn we zorgvuldig opzoek gegaan naar producten zonder melk. Nu we er bewust mee bezig zijn, kom ik er pas achter hoeveel producten melk bevatten ? Maar gelukkig heb ik heel wat alternatieven voor hem kunnen vinden. Hieronder heb ik het op een rijtje gezet met eventuele links naar de producten die wij thuis gebruiken:

Gelukkig zijn er nog heel veel opties en als je er een beetje in thuis bent, is het echt te doen. Dit is geen gesponsorde blog 🙂 Ik wil je gewoon een kijkje in mijn keukenkastjes geven, want ik heb veel ervaring op voedingsgebied, maar ook voor mij begon er een zoektocht. Met deze blog hoop ik het voor jou in ieder geval makkelijker te maken. Laat hieronder een reactie achter als je nog vragen hebt. Ook kun je altijd een mail sturen naar: info@healthinessonline.nl.

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!