Ooowh, ik heb een nieuwe verslaving…warme appel met kaneel, rozijnen en noten. Het is net alsof je appeltaart eet, maar dan gezond! Need I say more? Je kunt dit heerlijke mengsel zo uit de pan eten, maar je kunt het ook goed combineren met een beetje magere kwark/yoghurt of havermoutpap. Dit recept is super simpel, goddelijk en een echt healthy tussendoortje die je in vijf minuten maakt!
Lijstje
1 appel (ik heb een Elstar appel gebruikt)
1 handje rozijnen
½ tl kaneel
1 handje ongebrande en ongezouten noten
1/2 tl kokosbloesemsuiker
1 tl kokosolie, om in te bakken
Aan de slag!
1. Schil de appel en snijd deze in blokjes. Je kunt de blokjes zo groot maken als je zelf wilt.
2. Doe de kokosolie in de pan, laat dit smelten en voeg de appel, rozijnen, noten en kaneel toe.
3. Zet het vuur middelhoog en roer alles af en toe om, zodat het niet aanbrandt.
4. Voeg na 2 minuten de kokosbloesemsuiker toe en roer daarna alles nog even 2-3 minuten om.
5. Nu is dit heerlijke mengsel klaar om van te smullen…enjoy!
Laat hieronder een reactie achter!
2 reacties. Plaats een nieuwe
Was erg lekker! Heb er iets meer appel in gedaan.
Wat goed om te horen! Hier ook echt een favoriet 🙂