Gezond alternatief voor het boterhamzakje

Artikelen voeding, Blog

Ik ben al een tijdje bezig om minder plastic te gebruiken, zo ook in de keuken. Ik gebruikte echt teveel vershoudfolie, aluminiumfolie en plastic zakjes om restjes eten af te dekken of in te bewaren. Nu heb ik deze handige en milieuvriendelijke Bee Bee Wraps ontdekt via ALULA.nl. Deze doeken, verkrijgbaar in verschillende maten, worden gemaakt van onder andere bijenwas en biologisch katoen. Je kunt ze afwassen met koud water, tot een jaar gebruiken en daarna mogen ze op de composthoop. Ik ben echt helemaal fan en het staat super leuk in de koelkast of bij een picknick:-). Je kunt er ook heel makkelijk een boterham in meenemen naar je werk of school, scheelt weer plastic boterhamzakjes.

De BeeBee Wraps houden je voedsel verser dan aluminiumfolie. Ik testte het met een komkommer. Het afgesneden stukje was helemaal niet uitgedroogd nadat ik het een dag eerder in de koelkast had gelegd met de Bee Bee wrap erover.

Ze zijn mooi, maken je bewust van je plastic- en folieverbruik en houden je voedsel vers. Yes!

Op https://alula.nl/product-categorie/beebeewraps/ zijn ze te koop en nu tijdelijk gratis verzenden!

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!