Diëten heeft geen zin, wonderpillen bestaan niet, maar dit werkt wél!

Artikelen voeding, Blog

Met een wonderpil afvallen? 
”Wat zou het fijn als er een pil zou bestaan waarmee je blijvend kunt afvallen”, dat hoor ik vaak tijdens de intake die ik afneem, want afvallen zonder er iets voor te hoeven doen, zou een walhalla zijn. Toch? Helaas bestaat deze wonderpil (nog) niet en zou je toch écht iets in je huidige voedingspatroon en leefstijl moeten veranderen om gewicht te verliezen. Maar als je de juiste keuze maakt, kost het je maar tijdelijk wat extra tijd en energie en heb je er je hele leven lang plezier van!

(Strenge) diëten en het jojo-effect
Je hebt vast in het verleden (of misschien ben je nog wel bezig) wel eens een (streng) dieet geprobeerd of zelfs meerdere diëten. De methode werkt vaak op het moment dat je het volgt hartstikke goed, maar na een tijdje, als je weer een beetje ‘normaal’ gaat eten, komen de kilo’s er langzaam weer bij en ben je ineens weer op je oude gewicht of zelfs zwaarder. Je raakt gedemotiveerd, start weer met een nieuw dieet, valt af en komt weer in gewicht aan (ook wel jojo-effect genoemd). Waar gaat het dan toch (iedere keer) mis? Veel diëten zijn te streng (waarbij je ernstige tekorten kunt oplopen!) en/of vragen te veel verandering(en) in je huidige voedingspatroon of leefstijl, dat het op de lange termijn niet vol te houden is. Zonde, want je steekt er iedere keer weer tijd, energie en geld in en uiteindelijk levert het niks op. Op den duur ben je gewoon dieetmoe en heb je nog steeds geen resultaat bereikt.

Wat wél werkt!
Je wilt een gezond voedingspatroon, waarbij je ook gewoon zo nu en dan een lekker wijntje kunt drinken of een taartje kan eten, wat je makkelijk kan volhouden en in jouw (drukke) leven (met of zonder kinderen) past. Een voedingspatroon waarmee je alle gezonde voedingstoffen binnenkrijgt en wat je energie geeft! Je wilt weten hoe je moet eten om een optimaal resultaat te bereiken. Stap voor stap bereik je jouw streefgewicht en je resultaat is blijvend. Op de lange termijn hoef je helemaal niet meer te diëten en weet je precies hoe je dit je hele leven volhoudt. Hoe fijn is dat! Scheelt heel veel energie, tijd en voornamelijk geld 🙂

Compleet uitgewerkte weekschema’s op maat!
Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, maak ik een passende voedingsadviezen (compleet uitgewerkte weekschema’s) op maat. Ik bekijk je huidige voedingspatroon, bereken en analyseer dit en kijk welke aanpassing(en) er nodig zijn om het voor jouw ideale gewicht te bereiken. Dat werk ik uit in complete weekschema’s waarbij ik je voeding van maandagochtend (ontbijt) tot en met zondagavond (snack) uitwerk, 4, 6, 8 of 12 weken lang. Daarbij houd ik rekening met je huidige (drukke) leven (werk, gezin, etc.), jouw wensen en laat ik zien dat lekker en gezond eten absoluut samen gaan en echt een feestje kan zijn. De weekschema’s bevatten heerlijke gezonde en vooral snelle recepten en er is uiteraard ook ruimte voor iets lekkers zoals een wijntje of taartje. Je haalt alle boodschappen gewoon bij jouw vertrouwde supermarkt en je krijgt handige tips om te besparen op jouw boodschappen.

Ga jij nog jaren voor tijdelijk succes? Of bespaar je jezelf die energie en ga je voor blijvend succes?

Start vandaag nog!
Check de webshop voor alle programma’s met complete weekschema’s op maat.

Vragen?
Ik kan mij goed voorstellen dat je misschien vragen hebt over de programma’s, weekschema’s of recepten. Ik help je graag verder, dus twijfel niet en neem vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar: info@healthinessonline.nl.

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!