Coyo kokosyoghurt

Artikelen voeding

Als je minder zuivel wilt gebruiken of helemaal veganistisch wilt eten, kan het soms lastig zijn om je gebruikelijke zuivelproducten te vervangen. Zelf gebruik ik bijna geen zuivel, maar ik geef toe, ik ben nog wel verlsaafd aan magere kwark. Hmmm, heerlijk met zelfgemaakte granola. Tot nu toe had ik, op sojayoghurt na, nog geen vervanger hiervoor gevonden, totdat ik Coyo kokosyoghurt bij Marqt (biologische winkel in Amsterdam) zag staan. Het zag er wel spannend uit, dus dit moest ik gewoon meenemen en uitproberen.Coyo kokosyoghurt Healthiness Online


 


Deze kokosyoghurt is helemaal gemaakt van kokosmelk en verkrijgbaar in 3 smaken: naturel, vanille en rauwe cacao. De rauwe cacao variant was helaas uitverkocht, maar de naturel en de vanille zijn echt super lekker! Het heeft een hele romige en dikke structuur, dus het vult goed. En het is nog eens mega healthy, want deze yoghurt is: dairyfree, suikervrij, lactosevrij en glutenvrij.


 


Voor iedere 100 gram van deze yoghurt wordt een hele kokosnoot gebruikt, dus hierdoor is het wel prijzig…Een bakje van 250 gram kost €4,69 en de bakjes van 150 gram €2,99. Niet echt goedkoop en dus niet geschikt voor dagelijks gebruik, maar af en toe heerlijk als traktatie. 

 


Kokosyoghurt coyo Healthiness Online 1

Het Healthiness Voedingsplan

Amanda

Diëtiste

Mijn missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Food Coaching

Wil jij gezonder eten en afvallen zonder hongergevoel? Start dan nu met de complete Healthiness weekschema’s op maat!