Choco kokos bonbons

Tussendoortjes

Ja, ze smaken echt zo lekker als dat ze klinken ūüėČ Afgelopen weekend had ik een feestje en maakte ik een aantal hele lekkere dingen, waaronder deze choco kokos bonbons. Heerlijke bonbons waar je verantwoord van kunt snoepen…De reacties waren allemaal zo positief dat ik dit receptje ook met jou wil delen.¬†Als je een keukenmachine hebt, kun je over een klein uurtje genieten, want ze zijn verrukkelijk voor bij een kopje thee of gewoon als tussendoortje…

Lijstje (voor +/- 12 bonbons)
60 gram walnoten
60 gram medjool dadels
60 gram rozijnen
4 el cacao
1 tl vanillepoeder
1 el agavesiroop
Optioneel: amandelmeel of water

Aan de slag!
1. Hak de walnoten fijn in de keukenmachine.
2. Voeg daarna de overige ingredi√ęnten toe en laat de keukenmachine net zo lang draaien totdat er een bal ontstaat. Mocht je het idee hebben dat het mengsel nog iets te vochtig is (je moet er zo balletjes van draaien)? Voeg dan een beetje amandelmeel toe. Is het mengsel te droog? Dan kun je altijd nog √©√©n of twee eetlepels water toevoegen.
3. Draai van het mengsel balletjes. Je kunt ze zo klein of zo groot maken als je zelf wilt. Zelf vind ik het altijd makkelijk als ik ze in één keer in mijn mond kan stoppen :-).
4. Zet de balletjes nog even een half uurtje in de koelkast en je kunt genieten hoor. De balletjes zijn drie dagen in de koelkast houdbaar, maar ik denk dat ze dat ook bij jou niet gaan redden en ze voor die tijd al op zijn!

Lekker gezond genieten!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

vijf × 2 =

Menu