Samenwerkingen

Healthiness werkt graag samen met bedrijven, organisaties en merken. Het is ook mogelijk mij te boeken voor voedings- en kookworkshops of andere freelance opdrachten. Ben je benieuwd wat Healthiness voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik kom graag met je in contact!

null

Aan de slag met je voeding in combinatie met personal training of personal group training = gegarandeerd succes voor het behalen van jouw doelstelling. Healthiness werkt samen met Kevin Colle (Personal training Alkmaar), zodat jij het beste resultaat kunt behalen, je fitter wordt en je vitaler voelt!

null

Healthiness werkt samen met Puur Figuur en dat allemaal met als missie om overgewicht in Nederland en België met 50% terug te dringen in de aankomende 15 jaar. Healthiness ontwikkelt de koolhydraatarme afslankplannen (weekmenu’s), zodat deelnemers op een gezonde manier gewicht verliezen en hun hormonen en gezondheid verbeteren.

null

Een gezondere bedrijfscultuur!
Vitale medewerkers in bedrijven/organisaties zorgen voor een lager ziekteverzuim en een betere productiviteit op de werkvloer. Als diëtiste en manager voeding regelt Healthiness diverse zaken op het gebied van voeding binnen Vitalics en begeleid ik vierdejaars studenten van de opleiding ‘Voeding & diëtetiek’ binnen verschillende bedrijven.

Logo Klik Lichaamsbewustzijn

Klik lichaamsbewustzijn klikt met Healthiness. Door bewuster in het leven te staan, kun je bewustere keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en op mentaal vlak. Samen met Klik organiseert Healthiness voedings- en kookworkshops, zodat jij aan de slag kunt gaan om jouw voedingspatroon, met veel praktische tips, stapje voor stapje gezond(er) te maken.

null

Mooie foto’s, het is vaak een dingetje om ze zelf te maken. Daarom verzorgt Alula een groot deel van de foto’s voor de website, Instagram en Facebook van Healthiness. Anne verrast iedere keer weer, want haar kijk op fotografie zorgt voor prachtige plaatjes. Nieuwsgierig? Check hier het portfolio!