Over Healthiness

Amanda

Hi! Ik ben Amanda, oprichtster van Healthiness.

Mijn Missie is om jou te inspireren om gezonder te eten, waardoor je je energieker voelt, lekkerder in je vel zit en door dit alles meer kunt genieten van het leven!

Mijn passie ligt al van jongs af aan bij voeding. Tijdens de vierjarige HBO opleiding ‘Voeding en diëtetiek’ werd er voornamelijk aandacht besteed aan de bekende schijf van vijf. Doordat ik al een aantal jaar in een (macrobiotische) natuurvoedingswinkel werkte, wist ik dat er veel meer mogelijk was qua voeding. Ik zag bijvoorbeeld dat zij geen suiker gebruikte, maar heel veel verschillende ‘natuurlijke’ zoetmiddelen en hier de lekkerste dingen mee bakten en maakten. Ik nam al deze kennis, naast de kennis op de opleiding, mee. Sinds 2009 ben ik werkzaam als diëtiste en in april 2014 heb ik besloten om zelf als diëtiste aan de slag te gaan en er mijn eigen draai aan te geven. Ik geef niet alleen voedingsadvies, maar ik bied je een optimale begeleiding aan om jouw doelstelling te behalen en natuurlijk te behouden. Ik heb zelf de afgelopen jaren gemerkt hoeveel invloed gezonde en pure voeding op je lichaam heeft, zowel fysiek als mentaal. Ik wil deze kennis graag overbrengen, zodat ook jij kunt genieten van een gezonde en pure levensstijl. En dat je leven lang. Als mom van twee jonge kids (Marlon 4 jr en Moses 1,5 jr) weet ik als geen ander hoe druk het kan zijn en wat ervoor nodig is om, ondanks alle drukte, toch gezond te eten.

Bij Healthiness is ‘alles’ mogelijk op het gebied van voeding en voedingsbegeleiding, dus heb je vragen of wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem via het contactformulier contact met mij op.

Volg jij mij al op social media?

Google
Instagram
Pinterest

Mijn meest recente berichten

De lekkerste spaghettisaus (zonder pakjes en zakjes)

Dit is echt de lekkerste spaghettisaus zonder pakjes en zakjes die er is! Mijn moeder maakte deze saus altijd en het is nog steeds één van mijn favorieten. Door de rode wijn is de saus heel vol van smaak, maar dit kun je ook weglaten en dan is ie nog steeds lekker. Uien, wortel en…

6 tips voor een langer vol gevoel + 2 voedzame recepten!

Heb jij de hele dag trek? Of heb je het gevoel dat je nooit genoeg hebt gegeten? Dan kan het zijn dat jouw voeding niet helemaal in balans is. Je lichaam krijgt dan waarschijnlijk wel voldoende energie (calorieën) binnen, maar niet voldoende gezonde voedingsstoffen. De trek die je dan tussen de maaltijden door ervaart, is…
Menu