Over Healthiness

Mijn naam is Amanda; moeder van twee jonge kinderen en diëtiste -maar niet zomaar een-. Ik geloof namelijk niet in een quick fix of streng dieet, maar in een duurzame leefstijlverandering die je voor altijd kunt blijven volhouden en waar je stukken meer energie van krijgt!

Als moeder van twee jonge kinderen van 6 en 4 weet ik als geen ander hoe drukte (en alles wat er bij het moederschap komt kijken) ervoor zorgt dat gezond eten een uitdaging is. En daarom is mijn doel om het voor jou simpel, snel én gezond te maken.

Mijn visie
Passie voor voeding heb ik al zolang ik mij kan herinneren en daarom besloot ik ‘voeding en diëtetiek’ te gaan studeren aan de Hogeschool Amsterdam. Tijdens deze vierjarige opleiding leerde ik over de schijf van vijf, maar door mijn ervaring in een macrobiotische natuurvoedingswinkel ontwikkelde ik al snel een natuurlijke visie op voeding. Hoe je dat in de praktijk merkt? In de weekschema’s en voedingsadviezen werk ik met seizoens- en onbewerkte producten. Ik houd van duurzaam en écht voedsel.

Na 5 jaar werkervaring als diëtiste begon ik in 2014 mijn eigen (online) praktijk waar ik nog steeds dagelijks mensen inspireer en begeleid naar een gezonde, pure en energieke levensstijl.

Kom je bij mij? Dan geef ik je niet alleen voedingsadvies, maar begeleid ik je intensief door 1:1 voedingscoaching om jouw levensstijl te optimaliseren. Samen zorgen we ervoor dat je het kunt volhouden om lekker en gezond te eten. Betekent dit dat je nooit meer een stukje chocola mag? Nee, want alles draait om balans en het eigen maken van een levensstijl waarin je gezond eten kunt combineren met genieten. Hoe? Ik help je graag tijdens de 1:1 voedingscoaching, met weekschema’s en een uitgebreide voedingscheck!

Volg jij mij al op social media?

Instagram

Mijn meest recente berichten

Dit zijn mijn favoriete keukenapparaten

Artikelen voeding, Blog
Goeie keukenspullen maken het leven voor ons drukke mama’s zoveel makkelijker! Dagelijks krijg ik vragen over welke keukenapparaten ik gebruik en of ik iets kan aanraden. Aanraden vind ik altijd moeilijk, want ik heb niet alle apparaten getest, maar de apparaten die ik momenteel gebruik heb ik echt al jaren en daar ben ik super…
Lees verder