Jouw 1:1-voedingscoach

Beter in je vel, volop energie en meer tijd voor je gezin. ONTDEK HOE!

Evenwicht in je eetpatroon

Als moeder ben je een belangrijke schakel in het gezin. En als jij in balans bent, is de rest dat vaak ook. Maar in alle drukte, heisa en zorgen voor je kinderen, vergeet je soms jezelf. Je voelt je als het laatste puntje op de ‘to do’-lijst. Herkenbaar en logisch, maar het kan ook anders…

Want om voor anderen te kunnen zorgen, is het essentieel om te beginnen bij jezelf. Bij de basis. Bij je voeding.

Als gediplomeerd – maar zeker geen standaard – diëtist én moeder help ik andere mama’s weer puur, simpel en gezond te eten. Want voedsel is onze brandstof, onze belangrijkste energiebron. We gaan weer leren voeden, in plaats van vullen.

Een eenmalige investering waar je de rest van je leven profijt van hebt!

OP MAAT

Krijg voedingsadvies dat 100% aansluit bij jouw situatie

VANUIT LIEFDE

Leer je lijf weer voeden met pure producten

MET EEN POSITIEVE BLIK

Focus op hoe het wél kan

Een dieet met diepgang

In de reguliere diëtiek krijg je vaak een eenvoudig eetschema op een A4’tje. That’s it. Verder moet je het zelf uitzoeken.

Ik kijk veel verder. We duiken de diepte in. Wat is er nodig om je weer goed en energiek te voelen, je eventuele doelen te behalen en jezelf weer optimaal te voeden?

We zoomen in op jouw situatie. Want moeder zijn van een kleine baby kent heel andere uitdagingen dan leven met drie pubers in huis. In de meeste gevallen is er wel sprake van een herkenbaar patroon: door drukte lukt het niet om goed en regelmatig te eten, waardoor je energielevel niet constant is. Je ervaart eetbuien en komt soms pas ’s avonds toe aan eten. Je bent daardoor vaak moe, niet fit en voelt je niet energiek.

Die negatieve spiraal buigen we samen om naar een positieve. Zodat jij overdag echt eetmomentjes voor jezelf hebt, voldoende voedzaam voedsel binnenkrijgt én weer lekker in je vel zit. Als jij er klaar voor bent, ben je hier op het juiste adres.

De 1:1-voedingscoaching

We gaan jouw uitdaging samen aan. Met uitgebreid advies en persoonlijke begeleiding, loop je de deur uit met een praktisch en haalbaar plan. Op een manier waar jij (letterlijk) energie van krijgt! Een voeding met betaalbare ingrediënten die je in elke supermarkt kunt vinden. Een eenmalige investering in jezelf en daar heb je de rest van je leven profijt van. Je hoeft na deze dag nooit meer aan een nieuw dieet of methode te beginnen en/of veel geld uit te geven aan shakes, poeders en pillen. We hebben tijdens de voedingssessie namelijk samen gewerkt aan een basisvoeding die bij jou past, jouw valkuilen aangepakt en je weet hoe je een gezonde balans kunt houden tijdens dingen die bij het leven horen zoals verjaardagen, etentjes en vakanties.

Dit krijg je tijdens de 5 maanden intensieve voedingsbegeleiding:

  • Een eerste online sessie van 2-2,5 uur waarbij we samen aan de slag gaan om in te zoomen op jouw situatie. Uiteraard op een moment dat voor jou uitkomt.
  • Een werkboek vol handige tools en voor al je aantekeningen tijdens en na de voedingssessie. Zodat je direct kunt starten met alle tips en adviezen die je krijgt.
  • Een duidelijk en haalbaar plan van aanpak, bijvoorbeeld voor meer balans in je voeding, leren etiketten lezen, goede producten kiezen, maaltijdplannen of andere uitdagingen/valkuilen overwinnen door het veranderen van je mindset.
  • Vier uitgebreide online vervolggesprekken van 45-60 minuten.
  • 5 maanden sta je direct met mij in contact via Whatsapp en kun je al je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt.
  • Ik ben optimaal betrokken bij het gehele proces, niet alleen tijdens de gesprekken, maar ook daarbuiten denk ik met je mee. 

Eenmalige investering van €1111,- incl. BTW  (kan, zonder extra kosten, in 2 (556 euro) of 5 termijnen (223 euro) betaald worden)

Wil jij leren hoe je simpel, voedzaam en goed eet? Weer vol power aan elke dag beginnen? En dat helemaal afgestemd op jouw persoonlijke (gezins)situatie?

Vraag nu je vrijblijvende call aan. De eerste stap naar meer energie is gezet!

PLAN JE CALL

Vul hier je emailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact op met jou!

Over Healthiness

Mijn naam is Amanda. Ik ben diëtiste, maar dan net even anders. Ik geloof namelijk niet in een quick fix of streng dieet, maar in een duurzame leefstijlverandering die je voor altijd kunt volhouden. En waar je bakken energie van krijgt!

Als moeder van twee jonge kinderen van zeven en vier weet ik als geen ander hoe drukte (en alles wat er bij het moederschap komt kijken) ervoor zorgt dat gezond eten een uitdaging is. En daarom is mijn doel om voeding voor jou simpel, snel én gezond te maken.

Dat doe ik op basis van mijn opleiding diëtiek, maar ook met mijn ervaring in de natuurvoeding, waardoor ik een natuurlijke visie op eten ontwikkelde. Ik werk met seizoens- en onbewerkte producten en houd van duurzaam en écht voedsel.

Ik breng je terug in balans, met een levensstijl die draait om gezond eten én genieten.