Persoonlijke voedingsconsulten Heiloo

Persoonlijke voedingsconsulten in Heiloo

Wil je graag persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Dat kan! Als diëtiste help ik je graag met o.a. gezond(er) eten, afvallen, aankomen en eetbuien voorkomen.

Tijdens een persoonlijk traject gaan we samen werken aan jouw doel(en). We maken eerst kennis met elkaar tijdens een intakegesprek (60 minuten) bij jou thuis. Tijdens dit eerste intakegesprek bespreken we jouw doel(en), je levensstijl en je voedingsgewoonten, zodat ik een passend advies op maat kan maken wat helemaal in jouw leven past. Ik stuur je een persoonlijk voedingsadvies waar je mee aan de slag gaat en één keer per 2-3 weken zien we elkaar voor een persoonlijk evaluatiemoment en/of weegmoment. Tijdens deze consulten (20 minuten) bespreken we jouw voortgang en geef ik je praktische tips, zodat weer verder kunt om een gezond voedingspatroon vol te houden. De consulten werken heel goed als stok achter de deur en tijdens de consulten kunnen we snel schakelen en stappen maken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, help ik je graag verder. Aanmelden voor persoonlijke voedingsconsulten in Heiloo kan ook via het contactformulier, dan kijken we samen voor een geschikte datum om het eerste intakegesprek in te plannen.

Menu