Healthiness on tour

Keukenkastjes- en koelkastcheck 
Je koelkast en keukenkastjes staan waarschijnlijk vol met producten. Maar heb je al deze producten wel nodig voor een gezonde leefstijl? Of zijn er producten vervangbaar voor gezondere opties? Wil je graag weten welke producten nu echt ‘gezond’ zijn? Vraag dan een koelkast- en keukenkastjescheck aan! In één uur lopen we jouw koelkast en keukenkastjes na. Je leert alles over producten, etiketten lezen en we kijken samen welke producten je eventueel kunt vervangen voor een healthy leefstijl. Er is ook genoeg ruimte om al jouw vragen te stellen.

Supermarkt tour 
De supermarkt staat boordevol producten, maar welke producten zijn nu eigenlijk echt gezond? En wat kun je beter laten staan? Of gebruik je op dit moment een product dat je beter kunt vervangen voor een gezondere variant? Tijdens de supermarkt tour wordt dit allemaal duidelijk. De tour wordt afgestemd op jouw situatie en wensen en duurt ongeveer een half uur. Je kiest zelf naar welke supermarkt we gaan. Na deze tour heb je genoeg kennis om voortaan slim te kiezen!

Combinatiepakket 
Wil je de koelkast- en keukenkastjescheck gelijk combineren met de supermarkt tour, dan is dat uiteraard mogelijk. Zo kun je jouw koelkast en keukenkastjes meteen vullen met gezonde producten en kun je aan de slag met een healthy lifestyle!

Hoe werkt het?

Boek nu een keukenkastjes- en koelkastcheck, een supermarkt tour of een combinatiepakket. Als we je aanvraag binnenkrijgen plannen we samen een datum en tijd. Er zijn volop mogelijkheden (overdag, ‘s avonds, in het weekend)!

Menu