Boekweitpannenkoeken met banaan en kaneel

Ontbijt

Laatst kon je al het recept op de blog vinden voor heerlijke boekweitpannenkoeken. Maar boekweitpannenkoeken met banaan en kaneel zijn nog lekkerder en heerlijk zoet. Deze pannenkoeken zijn zuivelvrij, bevatten geen geraffineerde Boekweitpannenkoeken met banaan en kaneel Healthinesssuiker en ze zijn ook nog eens glutenvrij. Boekweit heeft weinig invloed op je bloedsuikerspiegel en daardoor ben je na deze pannenkoeken lang verzadigd en zal je minder snel trek krijgen om te gaan snaaien. Ik maak deze pannenkoeken vaak in het weekend als ontbijt, maar je kunt ze ook heel goed als vervanging van je boterham tijdens de lunch nemen. Als je de pannenkoeken mee wilt nemen naar je werk kan dat ook. Het is dan handig om de pannenkoeken op te rollen, door de helft te snijden en ze dan stevig in aluminiumfolie te rollen. Ik denk dat je collega’s jaloers zullen zijn als je met zo’n heerlijke healthy lunch aankomt 🙂


 


Lijstje (voor 5 pannenkoeken)


Kijk hier voor het recept om boekweitpannenkoeken te bakken!


 


Heb je de pannenkoeken gebakken? Dan kun je ze nu gaan beleggen met…


1 banaan


1/2 tl kaneel


Ahornsiroop of agavesiroop naar smaak


 


Alvast een heel fijn weekend!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

twee × 4 =

Menu